Skocz do zawartości

co wybrać???

loki15

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
hmm ja kupiłem jako pierwszy swój wykrywacz solarisa i powiem nie łatwo się z nim biega ale polecam ci wyroby p.Rutyny są naprawdę dobre i nakopałem nim mnóstwo fantów proxima jest lepsza wiec moim zdaniem za ta kase nie znajdziesz nowego dobrego sprzętu. Jedyny problem to trzeba pochodzić dość długo z solarisem żeby go rozumieć bo też ma swoje mankamenty proximę widziałem dwa razy w akcji i jest moim zdaniem dobra nawet dla początkującego w tym przedziale cenowym. pozdrawiam szajka
Napisano
kolego 2 dobre sprzety z ta kase to rutos spoko sprzet,i tesoro de leon uzywanego za 1500 napewno kupisz prosta obsługa i dobry zasieg,dobra dyskryminacja polecam wybor nalezy do ciebie
Napisano
http://www.viking.waw.pl/hobby_.php?id=88&producent_id=3
A co koledzy powiedzą o tym sprzęcie? Słyszałem o nim dobre opinie, posiada dwa tryby pracy więc powinien sprawdzić się jako wykrywacz uniwersalny
Napisano
Sorry, wiem że dziwna, po prostu nie znam się na pojęciach i szczegółowej zasadzie działania wykrywaczy. Chodzi mi o to że whites daje ciągły sygnał, tylko przy metalu sygnał zmienia się a inne wykrywacze odzywają się tylko przy detekcji
Napisano
Nie trać czasu na słabsze wykrywacze tylko dlatego,że ktoś pisze,że może być za trudny w obsłudze na początku.Nie zwracaj uwagi na opinie typu,że jakiś wykrywacz może być dla ciebie za trudny na początku.Nie pozwól żeby ktoś oceniał swoje niskie zdolności poznawcze z twoimi.Ja choć mi odradzano jako pierwszy swój wykrywacz kupiłem Solarisa i świetnie sobie z nim radzę.Powiem więcej,ze np. dużo lepiej rozróżnia stal od kolorku niż się powszechnie uważa.Najwięcej zależy od zdolności prostego wysuwania wniosków na podstawie zachowana wykrywacza i niech nikt tylko nie pisze,że każdy Solaris jest inny!Nie kupuj nic słabszego niż byś chciał bo przecież i tak niedługo będziesz się przesiadł na inny wykrywacz który ... jest przecież inny!Weź ta Proximę która jest przecież nieskomplikowana i ciesz się przyjemnością poszukiwań.
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie