SHARKYGSM Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 poszukuje wszelkich informacji , zdjec , planow dotyczacych jarzm mocujacych 45tke w umocnieniach linii Molotowa. Moze ma ktos tez plany 45tki ?? bo mysle nad zrobieniem repliki do zamocowania w bunkrze , a na oryg. lawete pod nia nie ma sznas raczej - wiec interesuje mnie kazda informacja i zdjecie, ktore mogloby umozliwic rekonstrukcje jej.z gory dziekuje za wszelki informacje i pomocJacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusmanek Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 znalazłem coś takiegohttp://www.fortification.ru/forum/index.php?action=vthread&forum=10&topic=1888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Może znajdę resztę bo te są z fonu.Ps. Czuje pewien podstęp;)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 3.Chyba o to chodziło!Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2008 RAYANPETER - daj jakis namiar na siebie na priva - moze jakies gg ?? smarnij do mnie na jadzik@post.pl :)tak - o to chodzilo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 ok budowa repliki w toku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Jak byś chciał wiecej fotek i schematów to napisz bo kumpel siedzi w tym głębiej i jak go przycisnę to coś jeszcze podrzuci.Daj fotki jak skończycie.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHARKYGSM Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2008 ok - na pewno - zreszta sie zdzwonimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roszondas Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Czy to są zdjęcia z Grędzic koło Szulborza??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Gdzie w Grędzicach jest takie cudo? Znam okolicę dość dobrze, mam tam rodzinę (w Grędzicach) a brat ma działkę w Szulborzu.Kiedyś chodziło się kopać kulki" (pociski) w bunkrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roszondas Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Ja też znam bardzo dobrze, a to cudo tydzień temu zabrano do Muzeum Wojska Polskiego. To chyba zdjęcia z Grędzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaSk Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 http://filekeeper.org/download/rufort/DOT-4.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.