SHARKYGSM Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Napisano 5 Czerwiec 2008 poszukuje wszelkich informacji , zdjec , planow dotyczacych jarzm mocujacych 45tke w umocnieniach linii Molotowa. Moze ma ktos tez plany 45tki ?? bo mysle nad zrobieniem repliki do zamocowania w bunkrze , a na oryg. lawete pod nia nie ma sznas raczej - wiec interesuje mnie kazda informacja i zdjecie, ktore mogloby umozliwic rekonstrukcje jej.z gory dziekuje za wszelki informacje i pomocJacek
kusmanek Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 znalazłem coś takiegohttp://www.fortification.ru/forum/index.php?action=vthread&forum=10&topic=1888
RayanPeter Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Może znajdę resztę bo te są z fonu.Ps. Czuje pewien podstęp;)Pozdr.
SHARKYGSM Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Napisano 6 Czerwiec 2008 RAYANPETER - daj jakis namiar na siebie na priva - moze jakies gg ?? smarnij do mnie na jadzik@post.pl :)tak - o to chodzilo :)
RayanPeter Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Jak byś chciał wiecej fotek i schematów to napisz bo kumpel siedzi w tym głębiej i jak go przycisnę to coś jeszcze podrzuci.Daj fotki jak skończycie.Pozdr.
SHARKYGSM Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 ok - na pewno - zreszta sie zdzwonimy :)
roszondas Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Czy to są zdjęcia z Grędzic koło Szulborza???
GrzeM Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 Gdzie w Grędzicach jest takie cudo? Znam okolicę dość dobrze, mam tam rodzinę (w Grędzicach) a brat ma działkę w Szulborzu.Kiedyś chodziło się kopać kulki" (pociski) w bunkrach.
roszondas Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 Ja też znam bardzo dobrze, a to cudo tydzień temu zabrano do Muzeum Wojska Polskiego. To chyba zdjęcia z Grędzic?
DaSk Napisano 13 Wrzesień 2008 Napisano 13 Wrzesień 2008 http://filekeeper.org/download/rufort/DOT-4.pdf
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.