thomson Napisano 1 Listopad 2008 Napisano 1 Listopad 2008 Sluchaj chodzi mi o produkcje pana Grzegorza z Pulaw.To ktory jest lepszy??
220V Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 thomsonjednoznaczna odpowiedz salamandra, czy smętek nie jest chyba taka prosta;trzeba brać pod uwagę wszystkie kryteria, nie tylko zasięg (który Ty nawiasem mówiąc baaardzo chwalisz w salamandrze)chodziłem z hs-3 rok i wiem, że ten sprzęt w każdych warunkach działał bez zarzutu. I w upały i w deszczyku, czy mokrej trawie, jak również w zimie w ujemnej temperaturze chodziłem z nim bez najmniejszych problemów! Salamandry nie miałem ale od wielu osób wiem, że w różnych warunkach zachowuje się różnie - ogólnie mówiąc ma problemy ze stabilnością pracy.Osobiście patrząc na wszelkie kryteria:-zasięgi,-stabilność pracy,-zurzycie baterii,-waga i wyważenie,-cena,skłonilbym się ku produktowi Pana Smętkowskiego.
grzech Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 WitamThompson powiem że teraz to i ja zgłupłem najpierw piszesz że posiadałeś smętka a teraz pytasz który lepszy . Bardzo spodobała mi się wypowiedź sindbada chodzi o to zdanie. Salamandra jest salamandrze nie równa " myśle że najlepiej opisuje temat który ciągnie się w związku z tym wykrywaczem .Posiadałem smętka dwa sezony obecnie od 3 lat jako statyka używam salamandry.pozdr.
thomson Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 A smetek nie byl moj i mialem go tylko 2 razy na wypadzie ...
maniutek1 Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 A salamandra jest Twoja? a ta reszta wykrywaczy, które wcześniej wymieniłeś? jak mogłeś oceniać Smętka na podstawie jakiejś epizodycznej przygody z nim? Przydałoby się chociaż, żebyś troszkę o nim poczytał zanim się wypowiesz...no ale... Sam sobie wystawiłeś wystarczające świadectwo dojrzałości i wiarygodności. Ktoś, kto ponad 800 razy twierdzi, że jest przekonany o wyższości Salamandry nad wszelkimi innymi wykrywaczami a w kolejnym poście pyta czy na pewno jest lepsza od innych świadczyć może tylko dwojako:1. Wszyscy, którzy wymieniali zdania z Tobą w tym temacie, powinni być dumni, że udało im się naprowadzić na właściwą drogę tak nieugiętego osobnika. 2. Daleko Ci jeszcze do dojrzałości lub po prostu jesteś zwykłym chwalipiętą" i kłamczuszkiem, który uważa, że zjadł wszystkie rozumy a teraz próbuje (nieudanie zresztą) przyznać do błędu...Sam sobie wybierz wersję. Ja z litości przyjmę, że to pierwsza możliwość. Życzę nieco więcej pokory i elastyczności. PozdrawiamManiutek
siemens Napisano 6 Listopad 2008 Napisano 6 Listopad 2008 witajcie.jestem na tym forum po raz pierwszy dzisiaj poniewaz chcialem zakupic wykrywke.nigdy nie czesalem nic wykrywka i jestem kompletnie zielony ale powiem wam jedno-na pewno nie kupie salamandry(aczkolwiek nie wiem czy jest produkowana) ze wzgledu na eklame" thompsona,poprostu dobry sprzet sam sie obroni i nie trzeba mu pomagac. nachalnosc wyzej wymienionego jegomoscia jest wysoce krytyczna.forum powinno byc merytoryczne zeby tacy zieloni jak ja skozystali.pozdrawiam: semens zamość
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.