Kobieras39 Napisano 28 Maj 2008 Autor Share Napisano 28 Maj 2008 pare dni temu sąsiad przyniósł mi bo robił porządki w swoim domu ;-] i nawet złotówki nie chciał tacy ludzie już rzadko się trafiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 28 Maj 2008 Autor Share Napisano 28 Maj 2008 tak wogóle sąsiad mieszka w poniemieckim domku;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 no to graulacje -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Co do stwierdzenia o ludziach to masz w zupełności rację. Coraz więcej materialistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Coraz więcej materialistów"Hehe, a to dobre, rzeczywiście najfajniej jak ubodzy starsi ludzie oddają fanty warte gruby szmal za darmo lub za grosze, nie znając zupełnie ich wartości. Super po prostu.Może to dobrze, ze społeczeństwo zauważyło, ze coś te rzeczy są warte i nie nadają się tylko na złom?Kobieras39 - nie odnoszę się w tym wypadku do Ciebie, to tak ogółem. Klamra ładna, miły prezent, a i z tego co zrozumiałem zachowałeś się w stosunku do człowieka fair. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 gdzie wy mieszkacie ze macie takich sasiadow? moi gdyby mieli wiadro takich klamer to by sie najwyzej pochwalili i wysmiali ze ja takiej nei mam...Gratuluje fanu i oczywiscie sasiadow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.