Skocz do zawartości

Willys Mb / Ford Gpw

dr.tommy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 664
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Witam szanownych forumowiczów.

Temat bardzo fajny, ja mam takie marzenie żeby kupić i odrestaurować takiego Willys'ka właśnie :)

Temat póki co odległy ale nie niemożliwy.

I takie pytanko do znawców. Kupił ktoś z was może takiego Willysa np z Ebay'u ? bo tam ceny bardzo zachecające i stany samochodów rownież ale interesuje mnie kwestia papierkowa. Co i jak załatwiać.

Pozdrawiam

Ze stanem tych aut to różnie, lepiej pogadać z gościem z Gdańska on Ci wyszuka dobrą sztukę w przyzwoitych pieniążkach, bo jeśli sam nie jesteś zbyt mocny w temacie to i nie wiesz na co zwrócić uwagę. A uzupełnić te szczegóły nieraz wyjdzie więcej niż takie auto kosztowało.
Tu masz kontakt do gościa http://jeep-willys.pl/
Nie raz sprzedający na EBAY są jak u nas na allezło przez telefon i na odległość wszystko wygląda na idealne :)

A o papiery się nie martw, wrzucając na żółte blachy za wiele ich nie potrzeba. Wystarczy umowa kupna-sprzedaży i pozałatwiać papierki już u nas na miejscu. Przynajmniej tak jest w Wielkopolsce. A jak wiadomo w naszym pięknym kraju każdy wydział komunikacji rządzi się własnymi prawami :)

• 3 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie