Skocz do zawartości

Wykrywacz z marketu

kundzio11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W płockim Auchan pojawił się sprzet Made in skośne oko,wczoraj byłem świadkiem zakupu tego badziewia przez dwóch gości.Rewelacyjna cena 99,95.Goście byli napaleni jak,chińczyk na tarta cegłe.Stwierdzili ze po co wydawać kupę kasy na sprzęt z allegro ,jak tu taki dobry sprzęt w dobrej cenie .Oby więcej takich.
Napisano
Nie drwijcie z tych Panów ja widziałem jak w Pekinie kupowali podobni ludzie Rolexy po parę $ i co do tej pory wiedzą która godzina. Zależy czego oczekują od sprzętu samochód na polu tym sprzętem znajdą:)) chyba, tak mi się wydaje.
Napisano
Ciapek ma rację.
Poza tym, to np. Jablem spokojnie można znaleźć super fanty, a zestaw do montażu kosztuje 72zł :) (przy dobrym wietrze można wszystko złożyć samemu za 100zł).
To nie wędka łowi ryby tylko wędkarz :)
Napisano
z pewnością sakiewki pełne fantów ... swoją drogą już lepiej było by dołożyć do tej kwoty pare groszy i zakupić coś używanego na allegro lub na ebay i konkretnie... A oni pójdą w pole i co? hehe i nic ... straszne że w ogóle ludzie dają sie złapać na takiego kiczowskie sprzęty.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie