Witam Zwracam sie do Panstwa z prosba o pomoc w identyfikacji nr na bagnecie i pochwie. Bagnet jest idetyczny jak na zdjeciu,dla tego postanowilem wkleic te zdjecie. Bagnet posiada tylko w 2 miejscach widoczne bicia, pierwsze bicie znajduje sie pod drewniana rekojescia i jest to K4206. natomiast kolejne bicie znajduje sie tzn jak naciskam na rekojesci ten okragly przycisk to po drugiej stronie na tym metalu wychadza bicia 4206 i niemiecka gapa i pod nia nieczytelny numer lub napis. Poczwa posiada nr 9560J. Przepraszam panstwa za taki opis lecz niestety z bagnetami nie mam nic wspulnego a to jest zwykla moja ciekawosc. Dziekuje i pozdrawiam
Pytanie
blondynek-81
Witam
Zwracam sie do Panstwa z prosba o pomoc w identyfikacji nr na bagnecie i pochwie.
Bagnet jest idetyczny jak na zdjeciu,dla tego postanowilem wkleic te zdjecie.
Bagnet posiada tylko w 2 miejscach widoczne bicia,
pierwsze bicie znajduje sie pod drewniana rekojescia i jest to K4206.
natomiast kolejne bicie znajduje sie tzn jak naciskam na rekojesci ten okragly przycisk to po drugiej stronie na tym metalu wychadza bicia 4206 i niemiecka gapa i pod nia nieczytelny numer lub napis.
Poczwa posiada nr 9560J.
Przepraszam panstwa za taki opis lecz niestety z bagnetami nie mam nic wspulnego a to jest zwykla moja ciekawosc.
Dziekuje i pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.