leon_rybnik Napisano 19 Maj 2008 Autor Share Napisano 19 Maj 2008 WitamW tym tygodniu odbieram swoją wykrywkę i w związku z tym mam pytanie, czy mógłbym się podłączyć do kogoś z okolicy w celu nauki zawodu" poszukiwacza :DZ góry dziękiPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Leonie mnoostwo rybniczan poszukaj tylko a znajdziesz kogos do grzebania w ziemi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 20 Maj 2008 Autor Share Napisano 20 Maj 2008 Dzięki, własnie szukam i nic :)Czyżby niektórzy nie chcieli konkurencji zielonego " ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 zerknij na zapomniany rybnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 20 Maj 2008 Autor Share Napisano 20 Maj 2008 ok, dziękizapukam tam :)pozdrawiamTomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knufi Napisano 26 Maj 2008 Share Napisano 26 Maj 2008 Ja jestem z okolicy :) chetnie bym sie wybral :)) pozdrawiam - prosze o kontakt 3158162 (gg) :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 26 Maj 2008 Autor Share Napisano 26 Maj 2008 WitajDzięki za kontakt, odezwę się jutro i się dogadamy.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.