Skocz do zawartości

minelab ex se

zielaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam kupiłem pare dni temu tą wykrywke mam prośbę dajcie panowie jakieś ustawienia dla początkującego dzięki i pozdrawiam
Napisano
Witam :)

response- normal
volume-max limit 10
gain-5
sounds-ferrous
tone wszystkie na 10
noise 5
recowery fast/deep na (ciemno)
iron mask 22
thresh 8/9 albo jak chcesz
sens 24( na poczatku zobacz z latająca kreską) a jak będzie ok, to to wyłącz
następnie na początku kop wszystko,co ma sygnał powtażalny w dwie strony (kiedy machasz cewką).
+ słuchawki
pozdrawiam

pozdrawiam
Napisano
Do Arkadio;Kolego jak EX Se potrafi sięgnąć najgłebiej w grunt,chodzi mi tu o militarkę,np.dla przedmiotu wielkości kanistra lub skrzynki amunicyjnej.????
Wiem że to sprzet z przeznaczeniem na kolorowa drobnicę,ale znam ludzi którzy właśnie Ex kopia militarkę.
Pozdr.
Napisano
Dzieki Arkadio.Troche się wyjasniło,ja tez latam z minelabem tylko GT,mam zamiar nabycia EX se,ale może w nastepnym roku.
Dla mnie to te 1.70 metra to już wystarczająca pokusa,choc moje najgłębsze kopanie jak do tej pory to około 90cm,choc tez latam za kolorkiem.
Napisano
Witam :)

Te 1,70m to w powietrzu, na kole od roweru,i sygnał był bardzo slaby.I nie powtażalny.
Natomiast w ziemi znalazłem jakieś koło o średnicy 50cm,na jakieś 90cm może 100cm.Abyś mnie dobrze zrozumiał.

pozdrawiam
Napisano
Znalazłem symulator explorera Se w sieci,fajna sprawa można popróbować.I nauczyc sie ustawień wykrywki.
Polecam

http://www.minelabowners.com/forumuploads/setup-se-v1-en.exe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie