zielaa Napisano 19 Maj 2008 Autor Napisano 19 Maj 2008 witam kupiłem pare dni temu tą wykrywke mam prośbę dajcie panowie jakieś ustawienia dla początkującego dzięki i pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 Witam :)response- normal volume-max limit 10 gain-5 sounds-ferrous tone wszystkie na 10 noise 5 recowery fast/deep na (ciemno) iron mask 22 thresh 8/9 albo jak chcesz sens 24( na poczatku zobacz z latająca kreską) a jak będzie ok, to to wyłącz następnie na początku kop wszystko,co ma sygnał powtażalny w dwie strony (kiedy machasz cewką). + słuchawkipozdrawiam pozdrawiam
zielaa Napisano 19 Maj 2008 Autor Napisano 19 Maj 2008 dzięki arkadio za pomocps.długo śmigasz z SE?Pozdro
terenowiec69 Napisano 21 Maj 2008 Napisano 21 Maj 2008 Do Arkadio;Kolego jak EX Se potrafi sięgnąć najgłebiej w grunt,chodzi mi tu o militarkę,np.dla przedmiotu wielkości kanistra lub skrzynki amunicyjnej.????Wiem że to sprzet z przeznaczeniem na kolorowa drobnicę,ale znam ludzi którzy właśnie Ex kopia militarkę.Pozdr.
terenowiec69 Napisano 21 Maj 2008 Napisano 21 Maj 2008 Dzieki Arkadio.Troche się wyjasniło,ja tez latam z minelabem tylko GT,mam zamiar nabycia EX se,ale może w nastepnym roku.Dla mnie to te 1.70 metra to już wystarczająca pokusa,choc moje najgłębsze kopanie jak do tej pory to około 90cm,choc tez latam za kolorkiem.
ARKADIO.IE Napisano 21 Maj 2008 Napisano 21 Maj 2008 Witam :)Te 1,70m to w powietrzu, na kole od roweru,i sygnał był bardzo slaby.I nie powtażalny.Natomiast w ziemi znalazłem jakieś koło o średnicy 50cm,na jakieś 90cm może 100cm.Abyś mnie dobrze zrozumiał.pozdrawiam
terenowiec69 Napisano 22 Maj 2008 Napisano 22 Maj 2008 Znalazłem symulator explorera Se w sieci,fajna sprawa można popróbować.I nauczyc sie ustawień wykrywki.Polecamhttp://www.minelabowners.com/forumuploads/setup-se-v1-en.exe
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.