Skocz do zawartości

poszukiwanie dobrego sprzetu

switch002

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Mam Zamiar kupić nowy sprzet do 1000zl i nie mam pojęcia jaki. Interesuja mnie glównie metale kolorowe,monetki itp. Jestem dopiero poczatkujacy poszukiwaczem. Moim pierwszym wykrywaczem był pulsar 4" wykopalem tysiące otworów i nie wiele mim wyciągnelem no oprocz masy złomu. Prosze doświadczonych Kolegów o jakies propozycje.
Napisano
lepiej kupic lepszy osiagami wykrywacz uzywany za te pieniadze, a dlatego ze po pierwsze mniej sie straci przy sprzedazy puzniej jak sie znudzi itp. po drugie lepsze sie osiagnie wyniki w poszukiwaniach ,tak samo podobnie jak z autami kupic nowe Fiat Punto czy uzywana TOYOTA
Napisano
jak sobie probuje zwizualizowac tego kolesia, to oczami wyobrazni widze szczerbatego dresiarza z gatunku tych, co to dwa paski na spodenkach maja fabryczne, a trzeci dorobiony mazakiem....
Napisano
Starczy panowie :)
Kruku , zacznij pisać coś w miarę merytorycznego i nie udzielaj trzech takich samych odpowiedzi w trzech różnych postach :)
Longwood - jedna karteczka to za mało ? Wiesz chyba o czym mówię ? :)
No narazie tyle :)

Pozdrawiam
Martin

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie