switch002 Napisano 19 Maj 2008 Autor Napisano 19 Maj 2008 Witam. Mam Zamiar kupić nowy sprzet do 1000zl i nie mam pojęcia jaki. Interesuja mnie glównie metale kolorowe,monetki itp. Jestem dopiero poczatkujacy poszukiwaczem. Moim pierwszym wykrywaczem był pulsar 4" wykopalem tysiące otworów i nie wiele mim wyciągnelem no oprocz masy złomu. Prosze doświadczonych Kolegów o jakies propozycje.
kruk1 Napisano 22 Maj 2008 Napisano 22 Maj 2008 lepiej kupic lepszy osiagami wykrywacz uzywany za te pieniadze, a dlatego ze po pierwsze mniej sie straci przy sprzedazy puzniej jak sie znudzi itp. po drugie lepsze sie osiagnie wyniki w poszukiwaniach ,tak samo podobnie jak z autami kupic nowe Fiat Punto czy uzywana TOYOTA
pastuszek Napisano 22 Maj 2008 Napisano 22 Maj 2008 najlepiej jakis takie za 39 tys na allegro...od kruka....
dzieci3 Napisano 22 Maj 2008 Napisano 22 Maj 2008 Tego kruka to ktoś już przebadał.This is normal man?
maniutek1 Napisano 22 Maj 2008 Napisano 22 Maj 2008 hehehe. Może trzeba mu zrobić badania w asyście dziennikarzy, bądź w tym wypadku moderatorów, coś a la badanie Palikota.
longwood Napisano 22 Maj 2008 Napisano 22 Maj 2008 jak sobie probuje zwizualizowac tego kolesia, to oczami wyobrazni widze szczerbatego dresiarza z gatunku tych, co to dwa paski na spodenkach maja fabryczne, a trzeci dorobiony mazakiem....
Martin Napisano 23 Maj 2008 Napisano 23 Maj 2008 Starczy panowie :)Kruku , zacznij pisać coś w miarę merytorycznego i nie udzielaj trzech takich samych odpowiedzi w trzech różnych postach :)Longwood - jedna karteczka to za mało ? Wiesz chyba o czym mówię ? :)No narazie tyle :)Pozdrawiam Martin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.