Skocz do zawartości

jak oceniacie pracę na Tesoro Lobo SuperTRAQ

mirek1p

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak oceniacie pracę na tym sprzęcie. Mało o nim znalazłem, więc podpytuję. Orientujecie się jak on wypada w zestawieniu z fisherem f2, czy może ace 250?pozdr
Napisano
Witam.

Kilka razy przymierzałem się do zakupu tego wykrywacza, ale zawsze było coś innego;)Pożyczałem go jednak i widziałem jak pracuje u znajomych poszukiwaczy i według mnie jest to świetny wykrywacz pod warunkiem, że szuka się wyłącznie monet i kolorowej drobnicy (ewentualnie samorodków złota:)).. W Wielkiej Brytanii bardzo ceniony własnie ze względu na czułośc na starożytnych" miejscówkach. Konstruktorem był David Johnson, spec od wykrywaczy wysoko-częstotliwościowych (ostatnio Fisher F75). Może nie jest tak wyrafinowany jak inne tego typu detektory, ale jest za to przyjemnie stabilny i spokojny. Na amerykańskich forach od dawna spekuluje się czy i kiedy wyjdzie nowy model Lobo ST, ale ostatnio wyszła tylko nieznacznie zmodyfikowana wersja brytyjska Wolf Track".

Pozdrawiam

VW
Napisano
w Niemczech prawdziwy wafman od wykrywaczy metali opisuje go jako najlepszy wykrywacz w swojej klasie jaki powstal na eurodetectors.com/shop.htm trzeba otwozyc zalacznik-,Prospekt/Datenblatt, kupilem juz od niego 3 wykrywacze uzywane i chodzily super
Napisano
kruk1 vel jacmil1 będzie niedługo opychał witki brzozowe jako profesjonalne wykrywacze złota i platyny i to za ceny z kosmosu...
tylko patrzeć go ktoś oskarży za oszustwo.

przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać. Szlag mnie trafia jak ktoś kit ludziom w oczy wciska...

ps.ewentualne ostrzeżenie od moda przyjmę z pokorą...
Napisano
Co do samego Lobo ST, nie mam uprzedzeń. Użytkownicy oceniają go jako precyzyjny i głęboki wykrywacz i sam bym chętnie z nim pobiegał.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie