mikipad Napisano 17 Maj 2008 Autor Napisano 17 Maj 2008 Witam, ładny las, bogaty w pierwszowojenne fanty, ale te blaszki doprowadzają mnie do rozpaczy. Jest ich pełno i są wszędzie. Już je rozpoznaje po sygnale i nie kopię, ale tak z ciekawości - od czego one są ??Pozdrawiam mikipad
maxikasek Napisano 17 Maj 2008 Napisano 17 Maj 2008 Zaczepy do mocowania kubków na żywicę prawdopodobnie. Tą balszkę wbijało się w drzewo i zaczepiało o to kubek.
mikipad Napisano 17 Maj 2008 Autor Napisano 17 Maj 2008 Witam, ładny las, bogaty w pierwszowojenne fanty, ale te blaszki doprowadzają mnie do rozpaczy. Jest ich pełno i są wszędzie. Już je rozpoznaje po sygnale i nie kopię, ale tak z ciekawości - od czego one są ??Pozdrawiam mikipad
mikipad Napisano 17 Maj 2008 Autor Napisano 17 Maj 2008 Nic nie ma, regularne brzegi, metal chwyta magnes, ocynkowany, malowany na oliwkę.pozdro
Pytanie
mikipad
Witam, ładny las, bogaty w pierwszowojenne fanty, ale te blaszki doprowadzają mnie do rozpaczy. Jest ich pełno i są wszędzie. Już je rozpoznaje po sygnale i nie kopię, ale tak z ciekawości - od czego one są ??
Pozdrawiam mikipad
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.