Skocz do zawartości

Bounty hunter pioneer

basteksf

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mam okazje kupić używanego Bounty huntera pioneera za 220 zł powiedzcie mi coś o nim
i czy jest sens go kupować za te pieniądze
Napisano
Jeśli z BH to wg mnie najtańszy na początek to dynamik Fast Tracker z sondą 25cm. Pioniera bym nie kupował bo za cienki, szkoda kasy. A może Ace150?
Napisano
hymm... ja dopiero zaczynam i nie mam więcej kasy
a ACE 150 kosztuje troszke więcej :( a może macie jakąś oferte z ACE za te 220 zł
Napisano
Witam.Dobrze prawią, daj sobie spokój z tym pionierem, kuzynek kiedyś kupił to ustrojstwo i byliśmy razem w terenie, efekt taki że na kilku metrach, ja miałem kilkanaście sygnałów(rutus ultra) a on dwa, były to łuski na głębokośći do kilku cm, pionier zobaczył tylko te co były pod liściami. Fakt faktem że kilka dni później kopnął garść srebrnych monet w portelu, ale trfiło mu się to jak ślepej kurze ziarno,pozdrawiam.
Napisano
Witam, Bastek. Odświeżam temat, jeżeli jest aktualny. Są trzy modele BH Pioneer: 101, 202 i 303. Ten pierwszy jest słabiutki, ale dwa pozostałe są już średnie (jak na te stajnie oczywiście). 202 to odpowiednik BH Quick Draw II, mam taki egzemplarz inie narzekam (ważne żeby cewka była szczelna. Co do 303, to nie jestem pewien ale chyba BH Land Star. Reasumując, sprawny 202 lub 303 za 220 zł to dobr zakup
Pozdrawiam
Napisano
Do Basteka - jak pioneer 202 lub 303 to sie opłaca, bo są to odpowiedniki BH Quick Draw II i (jeśli dobrze pamiętam) BH Land Stara, które to są średnią i średnio-wyższą półką w stajni BH; mam P202 i moge w razie potrzeby podesłac więcej szczegółow
pozdro
  • 1 month later...
Napisano
Witam jeśli masz 250zł to możesz kupić wykrywacz PULSAR 4",
i to na początek byłby dobry wybór.Popatrz na allegro.Wykrywacz ma niezły zasięg ale niestety brak dyskryminacji, ale za taką kasę nie można mieć wszystkiego.Pozdrawiam tadeks6.
Napisano
basteksf, za okolo 400 500 kupisz BH quickdrawII i bedziesz zadowolony dobra dyskryminacja, tylko zwróć uwagę na stan cewki często się rozszczelniały i trzeba było kleić je lub wymienic na nowa nowa kosztuje okolo 15 200 zeta.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie