knf Napisano 16 Maj 2008 Autor Napisano 16 Maj 2008 witam. pytanie pewnie banalne ale mimio czytania tego forum ciezko jest sie jednoznacznie zdecydowac na wybranie sprzetu.Prosze o pomoc jaki sprzet najlepszy za ok.2000zl glownie do monetek,kolorek no i chetnie do jakis skrytek :) bo to az grzech bylo by przeoczyc.Prosze o sugestie i porady ekspertów .pozdr.
sprat Napisano 16 Maj 2008 Napisano 16 Maj 2008 Ilu użytkowników tyle będzie propozycji.Postawienie takiego pytania to raczej plebiscyt kto jaki sprzęt używa.Ja niedawno zakupiłem Suvereigna GT i chociaż jego możliwości nie poznałem do końca to jestem bardzo zadowolony z wyboru.Każdy wykrywacz ma swoje wady i zalety. Musisz przeanalizować każdy z osobna (najlepiej historię forum tam wszystko jest) i podjąć decyzję samemu.Pozdrawiam!
knf Napisano 16 Maj 2008 Autor Napisano 16 Maj 2008 ... dokladnie licze na taki plebiscyt gdyz modeli i prodecentow jest sporo i wybrac jeden konkretny model jest ciezko i latwo przy tym o bol glowy,dlatego postanowilem ze najlepiej bedzie jak podejme decyzje na podstawie glosowania(tzn.ktory model najwiecej razy pojawi sie w odpowiedziach ten wybiore) .. suvereigna gt od poczatku bralem pod uwage ,dzieki.czekam na inne propozycje.pozdr.
knf Napisano 17 Maj 2008 Autor Napisano 17 Maj 2008 .... chyba sam sobie bede musial plebiscyt zrobic...
jakofako Napisano 17 Maj 2008 Napisano 17 Maj 2008 Witam!Trudno tutaj doradzać,bo ilu użytkowników forum,ile wykrywaczy ,tyle opinii,jak wyżej stwierdzono.Dochodzi jeszcze do tego taki drobny element jak,ja to określam podpasowanie"pod osobę. Moim zdanie ww.zamieszczona opinia o GT jest zasłużona.To na pewno dobry sprzęt.Osobiście dodałem trochę i wszedłem w Minelaba X-Terrę 70(zdecydowała ostatecznie mniejsza waga,mniejsza prądożerność,lepsze ergonomia,nowsza technologia).Wcześniej miałem Solarisa i mogę stwierdzic jedno-w dynamiku,a nawet w statyku(prospecting) bije go na łeb,a przy tym jest stabilny.Pozdrawiam!
kruk1 Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 za 2000zl kupisz lepszy wykrywacz te Minelaby , Minelab GT ma maxymalny zasieg 1 metr a na monete do 30 cm podobnie X-Texra70 spujz na realne testy opisane na stronie /www.klad.com.ua/catalogue.php
longwood Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 kruku1 wypisujesz idiotyzmy o najlepszych wykrywkach, wychwalasz jakies tureckie zabawki a w temacie swojego cudownego LRL zamilkles.Zdajesz sobie sprawe ze jestes juz oficjalnym posmiewiskiem tego dzialu?
fabis94 Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 kruk1 kup sobie słownik ortograficzny, bo żal... pozdrawiam
Dziej Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 no ja też przesiadłem sie z solarisa na x 70, ale zdania jakofako nie podzielam. zasięgi podbne x 70 lepsza dyskryma, i co z tego po plażach nie chodzę ani po parkach. w moim x 70 dyskrymy używam tylko do -8 i -6 co by goździ nie kopać ;) ołowiana plomba taki tam śmieć ale z napisami cyfra 22 (szarpnel) bądż bardzo blisko stabilny sygnał ołów 4 zeta na złomie wyciać sie da i do tego jest x 70 a ja kopię, nr 32 (polmos) może być fajna monetka(której nigy nie wykopałem za to za kapsle po wódzie już bym mógł ja sobie kupić). czasem sie zastanawiam czy dobrze zrobiłem z tą zamianą parę fantów musiałem sprzeadać co by ją nabyć.Co myśle, to ten sezon dam x 70 jak polubię to zostanie, a jak nie to sprzeam i kupię coś tańszego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.