Skocz do zawartości

Zakup wykrywacza

mirek1p

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich, zaczynam dopiero zabawę w odkrywki i chciałbym kupić jakiś wykrywacz. Proszę o poradę na jaki miałbym się zdecydować. W planach mam wydać jakieś 8 setek. Wykrywacz służyłby do monet, sztućców i może militarki. Proszę o poradę. Pozdro i dzięki
Napisano
witam polecam Ci na początek garretta Ace 150 lub 250 na początek bardzo fajny sprzęcik też na nim zaczynałem pozdrawiam
Napisano
Na początek Ace 150/250 lub Fisher F2 byłyby dobrymi rozwiązaniami. Sprzęty proste w obsłudze i skuteczne, wyszukiwarka też powinna pomóc ci w wyborze :)
Napisano
Co Ty @kruk opowiadasz!!!!???? Widziałem tego MasteraIII w ''akcji'', kolega który go używał wymiękł w połowie kopania i wrócił do auta widząc co ja wyciągam Ultrą 2 a inny kolega właśnie ACE 250!!!Robiliśmy testy na polu, to co widział ACE, Master mógł tylko pomarzyć!!!
Napisano
ColdDemons powiedz mi cóż to jest za wykrywacz ultra 2. Wczoraj przegladałem net i chyba batrdziej bym sie sklaniał do fishera f2.Co wy na to? Jak wypada w porównaniu z ace 250?
Napisano
A jeśli chodzi o ACE 250 i F2, to Fisher wypada lepiej. Jest leciutko głębszy no i ma identyfikację cyfrową, która w połączeniu z wizualną i dźwiękową pozwala z dużym prawdopodobieństwem określić przedmiot znajdujący się pod cewką. Potrzeba oczywiście trochę wprawy. Ja po kilku dniach chodzenia z F2 wiedziałem że jeśli na wyświetlaczu mam 61 i cynk to na 99% jest to polmos.
Napisano
Witam wszystkich!
Chciałem się konkretnie, zapytać o zasięgi na monetę 1 gr, 2 zł, 5 zł , puszka 0,5l po piwku , hełm (może być radziecki )
Czy różnią się zasięgi od Solarisa ? gdyż wykrywacz ten posiadam jak i wiele innych. Nie interesują mnie gadżety cyfrowe interesuje mnie konkretnie zasięg.
Proszę nie pisać o dyskryminacji wybiórczej i że odrzuca kapsle bo odrzucając kapsle odrzuca też monety!
Proszę Pana Arkadiusza o odpowiedź gdyż zastanawiam się poważnie nad zakupem.
Ludziom nie wnoszącym nic do sprawy z góry dziękuje. Czekam na konkretną odpowiedź!
Pozdrawiam
Napisano
sporo gmerałem w necie i chyba zdecyduję sie na zakup fishera f2. sporo dobrych opinii o nim jest. W szczególności porównując dwa modele ace 250 i f2, szala przeklada sie na korzysć f2. zatem chyba moją pierwszą wykrywką bedzie f2.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie