revolt Napisano 14 Maj 2008 Autor Share Napisano 14 Maj 2008 Witam serdecznie tegoroczna Rekonstrukcja Bitwy pod Iłża odbędzie się 17 sierpnia 2008. Dokładny scenariusz prześle do Państwa Tommy i do niego też proszę o zwracanie się poszczególnych grup rekonstrukcyjnych.Tradycyjnie zapraszamy już 16 sierpnia sobotę wszystkich rekonstruktorów na spotkanie integracyjne.Ilość kawalerii ograniczona została to 6-8 szt. ze względu na strach strony niemieckiej przed ułańską fantazją:) Jak co roku o wypełnienie waszych brzuszków zadbają moi i Krzysztofa rodzice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-26 Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 Batalion Tomaszów stawi się na pewno w sobotę.W sile 12 Niemców i 2 polaków. Chyba że coś się zmieni i będzie nas troszkę mniej. Już szykujemy dla was paka.Pozdrawiam Jacek Kalinowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiek_d Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 17 z kozieniec w tym roku przybędzie również tym razem z motocyklamiPozdrawiamRysiek D.GRH 17DP Kozienice) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milok40 Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 Skarżysko jest gotowe.Gdyby tak były dwa Pak-i...Niezła jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-26 Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 Milok miałeś mi podać kolor farby do paka glizdo podła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milok40 Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 J-26 podaj jakieś namiary na priv.Albo jak dysponujesz kontaktem do mnie oddzwoń -właśnie straciłem bazę danych.M40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 milok pisz na batalion_tm@wp.pl Podaj numerek farby i napisz w jaki sposob malowaliscie sprzecik. Marzenie o 2 pakach moze sie spelnic, jest na wyciagniecie reki. Tym razem beda 2 salwy o północy na zamku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.