Gość Napisano 15 Lipiec 2002 Share Napisano 15 Lipiec 2002 Czy ma ktoś jakieś nowe zdjęcia?Podobno ma przejechać ulicami Warszawy.(była takie info na stronie głównej)Moim zdaniem przewieziony, ale kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipiec 2002 Share Napisano 15 Lipiec 2002 jakiej stronie glownej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipiec 2002 Share Napisano 15 Lipiec 2002 z tresci Odkrywcy"dowiedziałem się gdzie jest.I nakręciłem krotki film z odległosci,ale jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipiec 2002 Share Napisano 17 Lipiec 2002 Na stronie głównej odkrywcy - newsy - więcej.Ponawiam pytanieCzy ma ktoś zdjęcia tego wraku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 18 Lipiec 2002 Share Napisano 18 Lipiec 2002 Ja będę miał do 3 dni - cierpliwości - jutro jadę do Warszawy.Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 18 Lipiec 2002 Share Napisano 18 Lipiec 2002 hehehehehehe,a więc zdjęć na razie nie będzie.Dlaczego?????Otóż aby zrobić zdjęcia potrzebna jest zgoda NA PIŚMIE Dyrektora MWP.Bez komentarza.Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lipiec 2002 Share Napisano 18 Lipiec 2002 Ciekawe czy jest to efekt typowo urzędniczego kretyństwa, czy zaczęto eksploatować wraki medialnie? Obiło mi się o uszy, ze firma (?), która go wyciągała chce o tym nakręcic film, więc może stąd takie trudnosci (wyłączność)? Faktem jest, że o wrakach z Pilicypewnie mozna by napisać niezłą ksiażkę lub zrobić film. Ale to nie jest usprawiedliwieniem postawy pies ogrodnika". Szkoda, ze nie będzie zdjęć (na razie).Pozdrawiam,jotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lipiec 2002 Share Napisano 18 Lipiec 2002 jesli ktoś chcialby zrobić zdjecia to jak nie ma wejścia na eren niedostepny" to aparat z dobrym zoomem i będzie OK.Od strony wejścia do muzeum i bramy strefy niedostepnej" widac GO z tyłu a od strony Głazu Kusocińskiego przy fosie widać przód (doświadczyłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.