zabor Napisano 13 Maj 2008 Autor Napisano 13 Maj 2008 Witam koleżeństwo.Mam do kupienia ten krzyżor; sprzedać chce staruszek bo ze strychu i na co mu to itd.Mam jednak wątpliwości co do oryginału więc proszę fachowców o id i opinię w temacie.
zabor Napisano 13 Maj 2008 Autor Napisano 13 Maj 2008 Witam koleżeństwo.Mam do kupienia ten krzyżor; sprzedać chce staruszek bo ze strychu i na co mu to itd.Mam jednak wątpliwości co do oryginału więc proszę fachowców o id i opinię w temacie.
zabor Napisano 13 Maj 2008 Autor Napisano 13 Maj 2008 Dzięki Luftlander , dziadyli właśnie w takiej kwocie kluczy -koło 200 pelenów.
Wittt Napisano 14 Maj 2008 Napisano 14 Maj 2008 Cena w katalogu to 30 euro. Kiedyś byłem przy znalezieniu takiego krzyża za 40 lat służby...Piękna sprawa :DPozdrawiam.
Pytanie
zabor
Witam koleżeństwo.Mam do kupienia ten krzyżor; sprzedać chce staruszek bo ze strychu i na co mu to itd.
Mam jednak wątpliwości co do oryginału więc proszę fachowców o id i opinię w temacie.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.