Łupaszko Napisano 12 Maj 2008 Autor Share Napisano 12 Maj 2008 Witam Kolegów! Co sądzicie o tym że w scenie z obozu w Płaszowie, ss-mańskie kapo mówi po polsku a reszta po niemiecku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łupaszko Napisano 12 Maj 2008 Autor Share Napisano 12 Maj 2008 Cóż to za wóz pod koniec filmu którym przyjeżdża Gestapo do Oskara? długa maska, takie coupe...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łupaszko Napisano 12 Maj 2008 Autor Share Napisano 12 Maj 2008 oto on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Było już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łupaszko Napisano 13 Maj 2008 Autor Share Napisano 13 Maj 2008 ale niestety nie mogę znaleźć info o tym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Mnie też to drażni.Zapytaj na forach jakichś miłośników zabytkowych aut. Jak możesz, to daj znać co i jal.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 09:04 30-12-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łupaszko Napisano 23 Maj 2008 Autor Share Napisano 23 Maj 2008 Masakra, myślałem, że pójdzie gładko, trzask prask, a tu proszę , enigma... Opel czy Mercedes? może Stower? bądźcie człowiekami i podpowiedzcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.