thomson Napisano 10 Maj 2008 Autor Napisano 10 Maj 2008 Świetne zdjęcia - poprostu nie wiem co powiedzieć - wielkie dzięks koledzy. Jak ktoś ma jeszcze cos to niech wklejaPzdr Thomson
chor. Napisano 10 Maj 2008 Napisano 10 Maj 2008 Co to za sprzet na zdjęciu ósmym? Przypomina flaka 2 cm.
thomson Napisano 11 Maj 2008 Autor Napisano 11 Maj 2008 Ej perkuno i pysiekr możecie mi powiedzieć z kąd wziołeś te foty
Perkuno Napisano 11 Maj 2008 Napisano 11 Maj 2008 Większość z książki Pod Dęblinem, Puławami i Warką" A. Karpińskiego
tankista-rajdowiec Napisano 13 Grudzień 2010 Napisano 13 Grudzień 2010 WitamOdgrzeje trochę kotleta tak jak w temacie poszukuje jeszcze fotek ze Studzianek i przyczółka warnecko-magnuszewskiego, Jak by ktoś mógł tu wstawić skany fotek z książki Przymanowskiego Studzianki to będę bardzo wdzięczny bo wiem ze kolejne wydania były uzupełniane o nowe fotki Za każda kolejna fotkę będę bardzo wdzięczny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.