Skocz do zawartości

M.O.T. - V.2008

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Aja mam przed oczami cały czas desperacje goj goja to było wspaniałe he he he no i botanika suchego który obwąchywał drzewko ha ha ha to był wypad czysto luzacki
pzd wajcha
Napisano
no wypad byl bardzo luzacki szczegulnie jak wajcha skakal hehe :) a jak chce ktos go zobaczyc to zglaszac sie do suchego :D:D a wracajac do tych bic to juz sie dowiedzialem jest to luska USA a bicia SL to Louis Ordnance Plant
Napisano
w sobote nie dam rady ale w niedziele morzna by było w większym gronie gdzieś wyskoczyc .
Będzie ciepło koszulki obowiąskowe
pzd wajcha
Napisano
Ja w ten długi weekend zostaje w Sosnowcu, więc mogę gdzieś z wami wyskoczyć, przy okazji odbiorę od suchego t-shirt.
Napisano
Witam. Ja nie dam rady nigdzie jechać przyjeżdża do mnie familia i nie wiem ile posiedzą u mnie. Suchy daj fotkę twojej monetki co wykopałeś, i wyślij na mojego maila fotki z ostatniego wypadu.
Napisano
Wajcha, masz załatwiony na niedziele transport .? Ja mogę z tobą skoczyć na mały lokalny wypad.

Pozdrawiam
Napisano
ja tez jade kuba to tam kaj zawsze czekaj na niwce na przystanku :) to my bedziemy na niwce tak przed 7 pasuje ci z dojazdem czy nie ????
Napisano
oki a masz jakis pomysl gdzie jechac ???? bo wajcha mysli jechac gdzies za sosine sprawdzac stare drogi piaskowe lesne
Napisano
może militarka ? pamiętasz co mówiłeś, że tyle szklanek szrapnelowych wyciągaliście w ###### (domyśl sie)ale miejscówa wajchy też mi odpowiada, tyle że nie jestem pewien jak na drobnice sobie mój smętek poradzi. Ostatnio na wypadzie z siwym, Mateusz wyciągał monetki, a u mnie cisza, a jak sie zamieniliśmy wykrywaczami to od razu kalesoniak i dwie monetki wyszły.
Napisano
a te szklanki u mnie wlesie wychodza ale tam kiedy indziej skoczymy bo troche trzeba lasu zejsc zeby tam dojsc ;/;/ skad wiesz moze jakas militarka tam tez wyjdzie :D:D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie