suchy ss Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 mam pytanko panowie wiecie moze jakie to sa bicia ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Aja mam przed oczami cały czas desperacje goj goja to było wspaniałe he he he no i botanika suchego który obwąchywał drzewko ha ha ha to był wypad czysto luzackipzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 i tak powinno buc zawsze wajcha;] zeby bylo smiesznie:D a drzewka naprawde ladne tam byly:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 no wypad byl bardzo luzacki szczegulnie jak wajcha skakal hehe :) a jak chce ktos go zobaczyc to zglaszac sie do suchego :D:D a wracajac do tych bic to juz sie dowiedzialem jest to luska USA a bicia SL to Louis Ordnance Plant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 kk67 zrobiłes test tego fishera ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 suchy robimy jaki wypad w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 w czwartek nie moge..ide na grilla%%:)ale w sobote lub niedziele z mila checia;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Witam, kto pisze się na jakiś wyjazd w sobotę???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 w sobote nie dam rady ale w niedziele morzna by było w większym gronie gdzieś wyskoczyc .Będzie ciepło koszulki obowiąskowe pzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Ja w ten długi weekend zostaje w Sosnowcu, więc mogę gdzieś z wami wyskoczyć, przy okazji odbiorę od suchego t-shirt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 no panowie zgłaszac sie kto jeszcze chętny na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Jo w niedziala ida do Piekor na pielgrzymka więc jo pisza sie na sobota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 ja w sobote moge niedziela odpada tylko z samochodem kiepsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 ja w sobote moge gdzies skoczyc bo niedziala mi nie pasuje;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 Witam. Ja nie dam rady nigdzie jechać przyjeżdża do mnie familia i nie wiem ile posiedzą u mnie. Suchy daj fotkę twojej monetki co wykopałeś, i wyślij na mojego maila fotki z ostatniego wypadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 suchy podaj godzine o kturej bysmy jechali w sobote i napisz albo szczyrknij nr telefonu znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 Trudno jade sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 Wajcha, masz załatwiony na niedziele transport .? Ja mogę z tobą skoczyć na mały lokalny wypad. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 suchy robimy jaki wypad w sobotę jeżeli tak to dej znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 ja tez jade kuba to tam kaj zawsze czekaj na niwce na przystanku :) to my bedziemy na niwce tak przed 7 pasuje ci z dojazdem czy nie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 dojazd mi pasuje, autobus na niwce jest o 7:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 oki a masz jakis pomysl gdzie jechac ???? bo wajcha mysli jechac gdzies za sosine sprawdzac stare drogi piaskowe lesne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 może militarka ? pamiętasz co mówiłeś, że tyle szklanek szrapnelowych wyciągaliście w ###### (domyśl sie)ale miejscówa wajchy też mi odpowiada, tyle że nie jestem pewien jak na drobnice sobie mój smętek poradzi. Ostatnio na wypadzie z siwym, Mateusz wyciągał monetki, a u mnie cisza, a jak sie zamieniliśmy wykrywaczami to od razu kalesoniak i dwie monetki wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 a te szklanki u mnie wlesie wychodza ale tam kiedy indziej skoczymy bo troche trzeba lasu zejsc zeby tam dojsc ;/;/ skad wiesz moze jakas militarka tam tez wyjdzie :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.