kk 67 Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 garet juz zarezerwowany sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Isiu jutro jadę zobaczyć za tymi mundurami angielskimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 kk oki nic sie nie stalo :)Ps.siwy jak beda spodnie to wes mi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Siwy napisalem Ci esa w sprawie tych mundurow:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 ale nie mom nic na karcie :-) jak jutro będą to napiszę na forum po ile są i wam kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 mie nie kupuj:) ja chcialem dla kogo innego a to inny rozmiar potrzebny:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 13 Maj 2008 Autor Share Napisano 13 Maj 2008 Jakie mundury?Dajcie znać co i jak, może bym kupił.Jaki rozmiar, cena?Może jakieś foty.Ps. Chłopaki napiszcie coś o tym waszym spotkaniu ze smutnymi panami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 siwy oki :) Ps.Yarek wszelkie szczeguly o smutnych panach na priv bo na forum nie bede pisal bo wiesz jak to jest :) a o mundurze gadaj ze siwym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Isiu nie martw sie, smutni Panowie Cie nie odwiedza dopuki zbieramy drobnice a nie militarna smierc:)wiec smialo mozesz pisac:PJa pamietam jak mialem z Wajcha taka przygode:D kopiemy sobie na poczciwym Oszachcie kolo drogi lesnej, patrzymy a tu nagle wylania sie rozpedzona policyjna lodowa:D my na ziemie a oni po hamulcach..mowimy no to juz Nas maja:( a oni staneli rozgladneli sie, wjechali ww boczna drozke obok Nas jeszcze raz sie rozejzeli i zawracajac pojechali tam z kad przyjechali:D ufff nogi z waty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 PS. jedzie ktos w sobote na gielde kolekcjonerska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 ja mogę, o którą ci chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 Qba a masz kogos z autem?bo busem raczej trudno dojechac:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 Wajcha mam nadzieje ze w najblizszym czasie trafisz na taka monetke;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 suchy takie coś znalezc to z mety łamie wykrywacz hm morze nie od razu ale w czoło bym się nim walną.ps.naprawde przepiękna pzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 na jutro raczej nie uda mi sie nikogo takiego załatwić ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 przyslali mi fiszera tylko teraz czeba go wyprubowac dawid gdzie trafiles te monetke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 no właśnie panowie, proponuje jakiś wypad w niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 niedziela odpada sobota tesz na wesolej odpust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 moze w czwartek jest wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 Krzysiek odpust jest w niedziele:P a dzis moglismy kajs tu blisko skoczyc:PPS. monetka niestety niewykopana przezemnie..chcialem dodac troche pikanterii i obudzic marzenia wajchy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 Panowie, nie siedze w tym temacie, ale czy to nie jest przypadkiem nasz Ost Schacht ?? znalezione na ebayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 To jest po prostu szyb wschodni :-) schacht to po niemiecku szyb. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 to ja wiem, ale myślałem że to ma coś wspólnego z oszachtowym" szybem wschodnim ;D nie znam się na górnictwie i nie mam pojęcia czy to nazwa własna nadana szybowi czy jakieś jego oznaczenie, także dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 http://odkrywca.pl/dziwna-monetka-guzik-,635463.html#635463Panowie moze pomozecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 fotki z dzisiaj:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.