Skocz do zawartości

M.O.T. - V.2008

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jakie mundury?
Dajcie znać co i jak, może bym kupił.
Jaki rozmiar, cena?
Może jakieś foty.

Ps. Chłopaki napiszcie coś o tym waszym spotkaniu ze smutnymi panami.
Napisano
siwy oki :)

Ps.Yarek wszelkie szczeguly o smutnych panach na priv bo na forum nie bede pisal bo wiesz jak to jest :) a o mundurze gadaj ze siwym :)
Napisano
Isiu nie martw sie, smutni Panowie Cie nie odwiedza dopuki zbieramy drobnice a nie militarna smierc:)wiec smialo mozesz pisac:P

Ja pamietam jak mialem z Wajcha taka przygode:D kopiemy sobie na poczciwym Oszachcie kolo drogi lesnej, patrzymy a tu nagle wylania sie rozpedzona policyjna lodowa:D my na ziemie a oni po hamulcach..mowimy no to juz Nas maja:( a oni staneli rozgladneli sie, wjechali ww boczna drozke obok Nas jeszcze raz sie rozejzeli i zawracajac pojechali tam z kad przyjechali:D ufff nogi z waty:P
Napisano
suchy takie coś znalezc to z mety łamie wykrywacz
hm morze nie od razu ale w czoło bym się nim walną.
ps.naprawde przepiękna
pzd wajcha
Napisano
Krzysiek odpust jest w niedziele:P a dzis moglismy kajs tu blisko skoczyc:P
PS. monetka niestety niewykopana przezemnie..chcialem dodac troche pikanterii i obudzic marzenia wajchy:)
Napisano

Panowie, nie siedze w tym temacie, ale czy to nie jest przypadkiem nasz Ost Schacht ?? znalezione na ebayu

Napisano
to ja wiem, ale myślałem że to ma coś wspólnego z oszachtowym" szybem wschodnim ;D nie znam się na górnictwie i nie mam pojęcia czy to nazwa własna nadana szybowi czy jakieś jego oznaczenie, także dzięki za info.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie