suchy ss Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Po drodze do domQ zawitalismy w Twierdzy Przemysl no i wpadl mi w rece taki talerzyk z gruzowiska.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Producent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 I guziolek;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Wyprawy tylko pozazdrościć no i oczywiście fantów! Myślę że jak wrócę na Mysłowice to zorganizujemy jakiś dłuższy wyjazd. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 czy jest ktos chetny na wypad w niedziele na monetki okolice l....a dajcie znac mam 4 wolne miejsca w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 10 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2008 Chłopaki, gadałem wczoraj z kumplem, który akurat wrócił z l. I mały problem z rolnikami, trochę się buntują za łazenie po łąkach. Trzeba mieć się na baczności.PozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 yarek to jedzmy troche dalej tak aby nas nie bylo widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 ja jade a rolnikami bede martwil potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 kolego vit a konkretnie gdzie mieszkasz daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 10 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2008 Paradoks jest taki, że rolnik nakrył go akurat w takiej części gdzie nie było go widac z drogi.Ps. Dawid, a może w niedzielę przyjedzcie do mnie w góry, na to miejsce o którym mówiłem. Z Mysłowic to tylko 110 km, prawie tyle samo co do l. A miejscówka troche innego rodzaju (Kuba się ucieszy). Pogadajcie razem i można w niedzielę się spotkać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 10 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2008 Zakładam nowy wątek na lipiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 http://www.odkrywca.pl/m-o-t-myslowice-lipiec,637763.html#637763 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.