lain Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Luska po prawej to flak wydaje mi sie.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag16 Napisano 10 Maj 2008 Autor Share Napisano 10 Maj 2008 kolejna fotka bardzo p[rosze o identyfikacjepozdrawiamz góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag16 Napisano 10 Maj 2008 Autor Share Napisano 10 Maj 2008 kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 @ k. Drag16Powiedz, dlaczego klamiesz? Tej gapy nie mogles znalezc na strychu, poniewaz jest to tandetnym odlewem, kopia, zreszta ktora mozna dostac praktycznie na kazdym /juz/ targowisku, w calej Polsce. Niech zgadne zapewne na rewersie bedzie taki zaczep jaki widzimy w zalaczniku, bez dzior mocujacych do drazka/zaczepu. Prosimy o zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag16 Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 mocowanie4 jest troche in ne byc moze ze to odlew nie bede sie klocil ale nie kłamie gdyz znal;azłem to na strychu;p;p;ppozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag16 Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 mozliwe ze ma pan racje... a co dop tego strychu to prawda... zastanawia mnie jedno jaki jełop to tam umiescil;/ byc moze to któregosd sasiada bo lezalo na Belce... Sam nie wiem co o tym myslec... a co do mocowania to troche jest podobne a na dole sa dwa kwadraciki jeszczepozdrawiamdziekuje za info na ten tem,at Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy28 Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Witam... Na moje oko jest to Mauser Kar 98 dokładnie taki jaki miłem. Pozdrawiam http://www.mauser98k.internetdsl.pl/mod98a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag16 Napisano 18 Maj 2008 Autor Share Napisano 18 Maj 2008 dzieki cichy28 !!! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag16 Napisano 18 Maj 2008 Autor Share Napisano 18 Maj 2008 a masz moze jakies propozycje jak go czyscici?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 elektroliza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.