czarnykot Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Mączka odżywcza dla prawidłowego rozwoju dziecka daje czworaczkom śląskim siłę i zdrowie:P
czarnykot Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 ...wiele też można tu dowcipów znaleźć... typu:
czarnykot Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 W RESTAURACJI-Panie starszy, jak to możliwe, że w tym gulaszu z konia znalazł się kawałek opony samochodowej?-Tak, tak, proszę pana, to jest dowód, jak dzisiaj z każdego miejsca auto wypiera konia.KOCHAJĄCA MAŁŻONKAOn – Czy płakałabyś, gdybym umarł?Ona – Jak możesz o to pytać! Przecież wiesz, że o płacz przyprawia mnie każde głupstwo.DZIWNE…-Gdy wypiję filiżankę czarnej kawy nie mogę usnąć.-To dziwne. U mnie jest zupełnie odwrotnie.-Jak to?-Gdy usnę, nie mogę wypić filiżanki czarnej kawy.DYSKRECJA-Czy twój narzeczony jest dyskretny?-Nadzwyczaj. Chodzę z nim już od czterech tygodni i jeszcze nie powiedział mi swojego nazwiska.Z ROZMYŚLAŃ MAŁŻEŃSKICH-Ja byłem skończonym bałwanem, gdy się z tobą żeniłem!-Tak, Janie, ja zaś taka zakochana, że tego nie zauważyłam.
czarnykot Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Ciekawa rzecz, dowcipy, które śmieszyły ludzi już kilka lat po wojnie, ćwiczenia, jakie kobiety powinny wykonywać by zatrzymać urodę;] dziwaczne reklamy i propagandy^^ehhhh…
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.