czarnykot Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Znalazłem przypadkiem na strychu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Prezydent;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 myszka^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 dobre rady:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Mączka odżywcza dla prawidłowego rozwoju dziecka daje czworaczkom śląskim siłę i zdrowie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 ...wiele też można tu dowcipów znaleźć... typu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 W RESTAURACJI-Panie starszy, jak to możliwe, że w tym gulaszu z konia znalazł się kawałek opony samochodowej?-Tak, tak, proszę pana, to jest dowód, jak dzisiaj z każdego miejsca auto wypiera konia.KOCHAJĄCA MAŁŻONKAOn – Czy płakałabyś, gdybym umarł?Ona – Jak możesz o to pytać! Przecież wiesz, że o płacz przyprawia mnie każde głupstwo.DZIWNE…-Gdy wypiję filiżankę czarnej kawy nie mogę usnąć.-To dziwne. U mnie jest zupełnie odwrotnie.-Jak to?-Gdy usnę, nie mogę wypić filiżanki czarnej kawy.DYSKRECJA-Czy twój narzeczony jest dyskretny?-Nadzwyczaj. Chodzę z nim już od czterech tygodni i jeszcze nie powiedział mi swojego nazwiska.Z ROZMYŚLAŃ MAŁŻEŃSKICH-Ja byłem skończonym bałwanem, gdy się z tobą żeniłem!-Tak, Janie, ja zaś taka zakochana, że tego nie zauważyłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Ciekawa rzecz, dowcipy, które śmieszyły ludzi już kilka lat po wojnie, ćwiczenia, jakie kobiety powinny wykonywać by zatrzymać urodę;] dziwaczne reklamy i propagandy^^ehhhh… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.