sid30 Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 mam problem z kupnem tych 2 specyfików :( złaziłem juz calusie miasto i lipa :(( za lanolina przepytałem wszystkie apteki w Łodzi i tam nie sprzedają samej lanoliny jest to składnik masci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Słabo się starasz w aptekach, jak ładnie poprosić to sprzedadzą. Olej lniany w sklepach dla plastyków, tam gdzie farby olejne.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 5 Maj 2008 Autor Share Napisano 5 Maj 2008 we wszystkich aptekach w których byłem powiedziano mi ze to jest składnik innych medykamentów np masci i osobno tego nie sprzedaja :((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Czasami wystarczy pomyśleć i poszukać gdzie indziej, zajęło i to zaledwie minutehttp://allegro.pl/item356554013_czysta_lanolina_idealna_pielegnacja_skory_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 cyrograf :) dzieki za podpowiedź :) faktycznie w sklepie dla plastyków kupiłem olej lniany bez problemów :))jeszcze raz dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andczub Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Witam lanoline naturalną kupisz tylko w tych aptekach które produkują maści na miejscu bo jest to baza pod inne składniki i tak jak pisze Cyrograf15 ładnie poproś ponieważ jest to preparat recepturowy lub idz do lekarza rodzinnego po receptę w moim mieście kosztuje 26,11zł pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Miałem właśnie podpowiedzieć sklep dla plastyków, gdzie sam zakupilem olejek. Troche daleko bo w Zakopanem, ale to było przy okazji :) W Łodzi myślę, że w Matejce. Dobrze mówię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 z lanoliną to trzeba mieć zaprzyjaźnionego farmaceutę-i lekarza-niech lekarz wypisze receptę na maść z lanoliną,a w aptece grzecznie poproś i pan czy Pani zrobi maść " w ten sposób że naładuje do słoiczka samej lanoliny,pomijając inne składniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.