sid30 Napisano 4 Maj 2008 Autor Napisano 4 Maj 2008 mam problem z kupnem tych 2 specyfików :( złaziłem juz calusie miasto i lipa :(( za lanolina przepytałem wszystkie apteki w Łodzi i tam nie sprzedają samej lanoliny jest to składnik masci.
Cyrograf15 Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 Słabo się starasz w aptekach, jak ładnie poprosić to sprzedadzą. Olej lniany w sklepach dla plastyków, tam gdzie farby olejne.Wojtek
sid30 Napisano 5 Maj 2008 Autor Napisano 5 Maj 2008 we wszystkich aptekach w których byłem powiedziano mi ze to jest składnik innych medykamentów np masci i osobno tego nie sprzedaja :(((
der_bartosz Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Czasami wystarczy pomyśleć i poszukać gdzie indziej, zajęło i to zaledwie minutehttp://allegro.pl/item356554013_czysta_lanolina_idealna_pielegnacja_skory_.html
sid30 Napisano 6 Maj 2008 Autor Napisano 6 Maj 2008 cyrograf :) dzieki za podpowiedź :) faktycznie w sklepie dla plastyków kupiłem olej lniany bez problemów :))jeszcze raz dzieki :)
andczub Napisano 11 Maj 2008 Napisano 11 Maj 2008 Witam lanoline naturalną kupisz tylko w tych aptekach które produkują maści na miejscu bo jest to baza pod inne składniki i tak jak pisze Cyrograf15 ładnie poproś ponieważ jest to preparat recepturowy lub idz do lekarza rodzinnego po receptę w moim mieście kosztuje 26,11zł pozdrawiam .
kloki Napisano 14 Maj 2008 Napisano 14 Maj 2008 Miałem właśnie podpowiedzieć sklep dla plastyków, gdzie sam zakupilem olejek. Troche daleko bo w Zakopanem, ale to było przy okazji :) W Łodzi myślę, że w Matejce. Dobrze mówię?
Czarek Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 z lanoliną to trzeba mieć zaprzyjaźnionego farmaceutę-i lekarza-niech lekarz wypisze receptę na maść z lanoliną,a w aptece grzecznie poproś i pan czy Pani zrobi maść " w ten sposób że naładuje do słoiczka samej lanoliny,pomijając inne składniki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.