okon Napisano 4 Maj 2008 Autor Napisano 4 Maj 2008 witam,mam pytanie odnośnie tego wykrywacza:czy są one jeszcze produkowane i czy ktos z Was zamawiał go może bezpośrednio od producenta?jakie ceny osiągają w polsce?pozdrawiam
okon Napisano 4 Maj 2008 Autor Napisano 4 Maj 2008 wlasnie dostalem wiadomosc od pana [...] z gdyni ze zaineresowanie tym wykrywaczem jest nieuzasadnione.dziwne gdyz wszyscy chwala go sobiePost został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 13:31 06-05-2008
Raned Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Jeżeli zwracasz się do kogoś prywatnie, to są takie zasady, że zostaje to między nami a kablowanie jest cechą naganną. Operowanie nazwiskami także.
okon Napisano 5 Maj 2008 Autor Napisano 5 Maj 2008 przepraszam jezeli Pana uraziłem ale chcę poznać zdanie innych użytkowników.to nie kablowanie
Jacek P Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 okon, czy jak chcesz kupić Skodę to pytasz o nią w sklepie Renault? Jak myślisz, co Ci powiedzą, że co jest lepsze? Odpowiedź oczywista. Konkurencja ma swoje zasady, więc dystrybutorowi Tesoro nie wypada chwalić konkurencji, jak i odwrotnie. Akurat tu się Ranedowi nie dziwię :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.