kjfg Napisano 3 Maj 2008 Autor Napisano 3 Maj 2008 Wczoraj dostałem taki kordzik, okładki dorobiłem na szybko. Chciałbym otrzymać informację na jego twmat i przede wszystkim zdjęcie żeby dorobić okładki zbliżone do orginału
R51 Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 Jelec jak przy nożu okopowym, głownia wygląda na pokaszanioną głownię od kordzika SS/SA, głowica nie przypomina mi niczego, choć jeśli z drugiej strony jest zamarkowany zatrzask to jeszcze coś dałoby się pokombinować. Niepotrzebnie zakładałeś te okładki bo nie widać jak wyglada rękojeść. Na moje to chyba jakiś składak...
kjfg Napisano 4 Maj 2008 Autor Napisano 4 Maj 2008 właśnie był spawany i w środku w tym otworze było coś jakby zamek kawałek blaszki z nagwintowanym otworem ale tak poprzepalany spawem że go usunołwm w górnej części nr 1177. A w sumie to dzięki za odpowiedzi, jeszcze nie tak dawno była strona bagnety pl i coś tam było można podpatrzeć. Teraz próbowałem ją otworzyć a tu jej nie ma.
Pytanie
kjfg
Wczoraj dostałem taki kordzik, okładki dorobiłem na szybko. Chciałbym otrzymać informację na jego twmat i przede wszystkim zdjęcie żeby dorobić okładki zbliżone do orginału
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.