..::pushek::.. Napisano 3 Maj 2008 Autor Napisano 3 Maj 2008 ostatnio znalazłem guzik i krzyżyk, czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś na temat tego guzika i czy krzyżyk jest współczesny, czy stary ?? (krzyżyk jest srebrny, tylko tak scan wyszedł)
..::pushek::.. Napisano 3 Maj 2008 Autor Napisano 3 Maj 2008 nikt nic nie wie na temat tego guzika ??
basteksf Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 ten guzik to pewnie będzie z jakiegoś rodu szlacheckiego
maniutek1 Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 patrz tu http://www.odkrywca-online.com/duzy-guzik-i-cos-do-id-,634757.html#634757 mam guzik z taką koroną.
..::pushek::.. Napisano 3 Maj 2008 Autor Napisano 3 Maj 2008 ostatnio znalazłem guzik i krzyżyk, czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś na temat tego guzika i czy krzyżyk jest współczesny, czy stary ?? (krzyżyk jest srebrny, tylko tak scan wyszedł)
Pytanie
..::pushek::..
ostatnio znalazłem guzik i krzyżyk, czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś na temat tego guzika i czy krzyżyk jest współczesny, czy stary ?? (krzyżyk jest srebrny, tylko tak scan wyszedł)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.