grba Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 grba -uzywasz terminologi z komunistycznego podrecznika do historii dla szkoly podstawowej.Zamiast'napasci' proponuje normalne okreslenie 'atak'"Przeczytałem i już jest mi wesoło... Słownik wyrazów bliskoznacznych vel Słownik synonimów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 '...w polowie wrzesnia '39 wojska polskie zaatakowaly niemcow nad bzura...''...w polowie wrzesnia '39 wojska polskie NAPADLY niemcow nad bzura..'Widzisz rozniece?/nie odpowiadaj-szkoda miejsca na serwerze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Skrzat Dzięcielinek mawiał w takich chwilach ajko ty moja". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 to moze zaloz osobny watek z jego cytatami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.