Sturmgeschutz Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Witam o to moje skromne zdobycze od Panzer IV ausf G ładnie widoczny kolor maskowania .Interesuje mnie przy okazji odczego jest dokładnie ta pancerna klapa z lewej strony wiem że była na przedziale silnikowym od tyłu ale co ona osłaniała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 eeee a to nie kapsel a kola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 kapsel od koła to to z prawej strony ten rygiel to coś od mechanizmu zamkowego a to zlewej mnie interesuje najbardziejPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomili Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Witam Są to najprawdopodobniej włazy maskujące wlewy paliwa do zbiorników. Znajdują się one zarówno z tyłu pojazdu jak i z boku przy rolkach podtrzymujących, przy drugiej i trzeciej rolce.http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Panzer_IV_Ausf_J_Parola_2.jpgPozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.