baker13 Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Napisano 24 Kwiecień 2008 Mam jedno małe pytanie : Jadę nad morze na majowy weekend do Gąsek i mam pytanie czy ktoś może mieć do mnie pretensje o to że biegam z wykrywką po plaży i czy moge miec konsekwencje z np : policja strażą miejska itp. J czy mogę już z tym wykrywaczem nie wrócić ? Dzieki za odpowieć POZDRAWIAM
garbaty Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 zgubiles przeciesz kluczyki o samochodu i jestes w trakcie szukania
ColdDemons Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Na plaży możesz spokojnie chodzić... uważaj tylko na miejscową konkurencję, mogą być niemili!!! ;)
longwood Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 tylko nie nos ze soba lopaty dwumetrowejraczej lopatke co sie w razie czego miesci w kieszenizamiast kluczykow niech Twoja laska zgubi pierscionek.Udanej wycieczki
czaja Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 W Gąskach jest spokój i cisza nawet w sezonie. Nikt się nie doczepi a tym bardziej nie ma tam konkurencji. Jeżeli już to ewentualnie w Mielnie. Tam na pewno coś w piasku piszczy. W Gąskach ewentualnie tylko koło zejścia na plażę od latarni lub ok 1-2 km w stronę Mielna. Tam jest też dogodne zejście na plażę i chętnie odwiedzane. Ale na cuda nie licz :) Teren pszeszukany już w trakcie jak i po sezonie. Ale życzę powodzenia.Pozdrawiam,czaja
ja20 Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Kup sitko, świetna sprawa, łatwiej niż łopatą.
woytas Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 na mokrym piasku to se sitko mozesz... wyrzucic do smietnika - przerobilem garnuszek stalowy- wywiercilem dziury itp. - i okazalo sie, ze rekami wychodzi najlepiej. Tylko grzebalem w rekawiczce gumowej bo to co mozna znalezc w piasku to koszmar - ktorys z kolegow pisal ze znalazl igle ze strzykawki... - aids itp :(
rudolf Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 Używałem różnych wynalazków i najlepiej sprawdza się sitko z małej frytkownicy rewelacja nawet w mokrym piasku.pózniej dam foto.
woytas Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 oooo - to moze byc ok - ja kombinowalem z roznymi wynalazkami ale o takim czyms nie slyszalem - gratuluje pomyslu !!!
Thorn Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 Witam,proponuję poszperac w okolicy ujścia jeziora Jamno do morza.Znajduje się ono około 2,5 kilometra od Uniescia w kierunku Darłowa.Są tam ruiny.Czytałem że znaleziono tam naboje i łuski.Jadąc drogą musiał byś zatrzymac się koło mostku.Jeśli skorzystasz to powodzenia.
baker13 Napisano 29 Kwiecień 2008 Autor Napisano 29 Kwiecień 2008 dziekuje wam stokrotnie za pomoc jestem juz spakowany teraz czekam na rodzinke i jazda nad morze jeszcze raz dziekuje POZDRAWIAM
baker13 Napisano 29 Kwiecień 2008 Autor Napisano 29 Kwiecień 2008 jak cos znajde to zrobie fotki i wrzuce na forum
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.