czarekg1 Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 Czy przedmiot ten powinien mieć jakieś sygnatury ? Jeżeli tak, to w którym miejscu ? Pozdrawiam
czarekg1 Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 Czy generalnie klamry niemieckich pasów były sygnowane ?
FestungGlogau Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 WitamWiekszosc niemieckich przedmiotow bylo sygnowane lecz nie wszyskie jest wiele niesygnowanych klamer i insygniow. ta klamra nie musi by sygnowana. klamra wyglada na orginal lecz ciezko powiedziec z tych zdjec. Mam nadzieje ze to ci pomoze;)Pozdrawiam Adrian
czarekg1 Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 Ta klamra pochodzi z dawno temu likwidowanej izby pamięci i zakładam , że tam raczej fałszywych nie mieli. Natomiast zastanowił mnie ten brak sygnowań, bo przy niemieckiej pedanterii...., ale pewno faktycznie tak jest, jak Kolega pisze. Pozdrawiam
Breslau74 Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgadzam się.Takie rzeczy jak klamry,pasy,treki musiały mieć sygnatury producenta,numer serii lub chociaż by numery inwentaryzacyjne.pozdrawiam.Moim zdaniem to falsyfikat niestety..coraz częściej niestety można sie z tym zetknąć.
Breslau74 Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 to oczywiście moje zdanie.Proszę sie nim nie sugerować.
Pytanie
czarekg1
Czy przedmiot ten powinien mieć jakieś sygnatury ? Jeżeli tak, to w którym miejscu ? Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.