aslv Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 dokładnie ja na strzelanki latam w ciuchach franka pomimo ze inni naparzają sie we współczesnych" szmatkach nikt mi głowy nie suszył, a poza tym posiadam 3 repliki drugowojenne i jakoś też nikt nie sapał, że odstaje od reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 …eeeh panowie zobaczycie jeszcze przyjdzie nam żyć w czasach masowych kastracji w majestacie prawa, a to dlatego że jakiś mędrzec:)) i mąż stanu ;) stwierdzi że przecież wszyscy mężczyźni posiadają narzędzie które może posłużyć do przestępstwa ;)Lub wprowadzą pozwolenie na erekcję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1939 Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 powiem tak.. to jest dla jednych super hobby to co mamy robić? pić pod gesem?!Kraść drzewo z lasu czy kraść?! a to że jakiś smark przepraszam za wyrażenie...ale innaczej nie potrafie nazwać lata z pistoletem i pruje w babkii i inne dzieciaki to ich sprawa. a w tym reportazu Patrol Policji mieli przeczucie ze jest to replika(naturalnie żartuje). Co do śmigania w mundurach wh czy ss a nawet mogą latać i bawić sie w nkwd .. przecież wszystko jest dla ludzi a zabranianie noszenia czy kupowania broni z epoki 2wś to chora farsa... gdzie tak jak stwierdziliście umny Pan wymyślij sobie że jest to propagowanie nazipań! sam latałem w mundurze hauptmana wermahtuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.