sasio Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 Witam ostatnio chodząc bo bunkrach natrafiłem na taki przedmiot który leżał sobie koło drzewa przysypany liśmi...a odkryłem go przypadkowo.Pytanie brzmi do czego to służyło oraz co oznacza wybity skrót KMO/KM0/KMD lub jeżeli go odwrócimy to widać wypukłe KWO/KW0/KWDProszę o pomoc w zidentyfikowaniu
sasio Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Napisano 24 Kwiecień 2008 Tylko co by robił element z wybitym KMO wyglądający na coś z wentylacji w bunkrze z okresu II Wojny Światowej..
mihura Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 To samo co reszta śmieci po byłym ustrtojstwie.
sasio Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Napisano 24 Kwiecień 2008 Nie no bez przesady.. przy takim stopniu zniszczenia.. to napewno to nie jest z Milicją związane... te bunkry były wysadzane w latach 50 i nie wyrzucano śmieci.Na 90% jest to końcowy element wentylacji bunkra tylko nie wiem co oznaczają te litery wybite na nim
mihura Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Szukaj,zgłębiaj,a na pewno znajdziesz stary,na tym to wszystko polega.pzdr.
sasio Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Napisano 24 Kwiecień 2008 Tylko wlaśnie myślałem iż ktoś tutaj mi pomoże... na forum regionalnym powiedzieli abym zapytał u was więc pytam.
Pytanie
sasio
Witam ostatnio chodząc bo bunkrach natrafiłem na taki przedmiot który leżał sobie koło drzewa przysypany liśmi...a odkryłem go przypadkowo.
Pytanie brzmi do czego to służyło oraz co oznacza wybity skrót KMO/KM0/KMD lub jeżeli go odwrócimy to widać wypukłe KWO/KW0/KWD
Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.