woytas Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 szczały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Wielkiej Sztrzałły - adekwatnej do ekspresji niezbędnej do odreagowania Wielkiego Wysiłku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Nie wiem czy tylko mi się tak wydaje, ale forum by dużo straciło bez kolegi Kopijnika2. I jeśli chodzi o rzeczowe dyskusje (identyfikacja) i o inne tematy (jak ten w którym piszę). Tak trzymać, pozdrawiam :). ps. Panowie moderatorzy, dać mu w nagrodę jakąś niebieską czy zieloną kartkę ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2008 - Ojciec - chwalą nas...- Kto?- Wy mnie, a ja was..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Obstawić, obstawiłem :D ale czy napewno dobrze ? :P http://images32.fotosik.pl/228/24e20b3bf73aee7emed.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.