Strielok Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Napisano 19 Kwiecień 2008 WitamOd jakiegoś czasu próbuję dowiedzieć się czy w samej Jeleniej Górze oraz okolicach w czasie II Wojny Światowej stacjonowały jakieś oddziały. Interesują mnie również ewentualne pobliskie walki. Czy ktoś ma może jakieś informacje na ten temat?Jak dotychczas dowiedziałem się że podobno w Jeżowie Sudeckim znajdowała sie jakaś szkoła pilotów i latali na Messerschmittach.. Czy to prawda?Z góry dziękuję za wszelkie info na ten tematPozdrawiam
Strielok Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Napisano 19 Kwiecień 2008 Dzięki. A czy może mógłbyś podać jakieś bliższe namiary na tym jakże ogromnym forum?? Staram sie coś znaleźć ale całego wzdłuż i wszerz przecież nie przeczytam:)
woytas Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=186622#240012
woytas Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 na dole strony masz wyszukiwarke - wklep co cie interesuje...
Strielok Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Napisano 19 Kwiecień 2008 dzięki za link. ale to nie daje odpowiedzi na moje pytanie:) Wyszukiwarka pomogła bardziej ale to jednak nadal nie to. Ale jeszcze raz dzięki, będę szukał dalej.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.