kul3k Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2008 WitamPoszukuje ludzi z Tarnobrzegu oraz okolic zainteresowanych eksploracją / poszukiwaniami.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gepard Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Witaj . A co Cie interesuje ? Ja tez jestem z tarnobrzega ja cos to numer gg 4600059 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kul3k Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Widzę że ciężko o ludzi z okolic jak by był ktoś z Tarnobrzegu, Stalowej Woli, Nowej Dęby bądź okolic w/w miejscowości gg: 4178238Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzkrieg Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Biłgoraj... Może nie okolice, ale daleko tez nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu719 Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 Witam!!jestem z Wrocławia, ale bede w okolicach w dniach od 19.07- 03.08. 2008 i powiem szczerze ze interesuja mnie okolice Biłgoraju oparte na ksiazce pozyczonej od znajomego. o walkach AK i BCH, wiec moze ktos bylby chetny??? a dokładnie bede w Gaboniu, a moze wiecie cos o tej miejscowosci czy warto tam kopac????? z goy dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.