Gość Napisano 12 Lipiec 2002 Share Napisano 12 Lipiec 2002 koledzy mam okazje zakupu chełmu strazackiego wyprodukowanego w hucie ludwików kielce w roku panskim 1938 , chełm jest bez wymoszczenia , mam pytanie moze ktos wie ile moze byc on wart ewentualnie moze zna jakies linki na temat chełmow lub gieldy z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lipiec 2002 Share Napisano 12 Lipiec 2002 Dzisiaj (sobota) na Kole (Warszawa) facet za złoty" hełm -strażacki ? - (chyba starszy od twojego - przełom XIX i XX) , trochę pośniedziały i bez emblematów - chciał 500 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 12 Lipiec 2002 Share Napisano 12 Lipiec 2002 niestety to, ile ktos za cos chce, a fakt ile mozna zacos dac strasznie sie roznia, ja bym ta cene podzielil przez dwamaximum jakie bym dal to 250zl, oczywiscie jesli helm jest w I D E A L N Y M stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lipiec 2002 Share Napisano 12 Lipiec 2002 Jeśli już o filozofię" chodzi to Warszawa słynie z drożyzny po każdym względem. Wiem bo mieszkam i muszę jakoś żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lipiec 2002 Share Napisano 12 Lipiec 2002 messer przegiołeś Hełm a nie Chełm . i teraz masz 70tyś miasto przeciwko sobie... :) (woj lubelskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lipiec 2002 Share Napisano 12 Lipiec 2002 Racja , ale z tekstu wynika jednoznacznie, że nie chodzi o 70-tyś nakryć głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 16 Lipiec 2002 Share Napisano 16 Lipiec 2002 dla mnie dobra cena jaka mogę zapłacic za strazaka to 80-120 PLN - tyle jest wart i to głownie dlatego ze ma wyposazeenie ktore pasuje do helmu wz.31 - za ta kaske hełm powinien miec kompletne wyposazenie, zdrowy czerep (bez korozji i wgnieceń) stemple w srodku (niekoniecznie) ... oczywiscie na allegro pewnie sa po 500-600 PLN bo to rarytas - troche wiecej jest wart helm strazacki uzywany przez OPL ... pozdrawaim bolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.