cydejkom Napisano 17 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Witam Mieszkam w Białej Podlaskiej i niedaleko lotniska są bunkry hitlerowskie w całkiem niezłym stanie.. Wydaje mi się nawet a nawet jestem pewien że tam jeszcze nikt nie grzebał także polecam bo myślę, że naprawdę warto:) Gdybym miał jakiś sprzed to bym od razu wyruszył na poszukiwanie ale niestety.. Wszelkie pytania prosze zamieszczać w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 co do grzebania to cie rozczaruje, i to pare ładnych lat temu tam łażono. tam był obóz jeniecki .Ale na forum ten temat był chyba ze 2 wiosny temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cydejkom Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 A mógłbyś mi podać link bo nigdzie tego znaleźć nie mogę;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 wrzuć zdjęcia bunkrów, chętnie obejrzę i myślę, że nie tylko ja.Da się tam kopać czy raczej nie za bardzo, chodzi mi o to, czy dużo ludzi się tam kręci, czy są w okolicy jakieś zabudowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cydejkom Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Niestety nie posiadam zdjęć bunkrów jeśli posiadasz program google earth" To wpisz Biała Podlaska w wyszukiwarce i wyszukaj lotnisko(to nie będzie trudne:)) I klinki za zdjęcie na wschód od lotniska tam są dokładne. Dużo ludzi to sie tam nie kreci nie ma żadnych ścieżek wokoło a co do kopania to jak najbardziej można teren jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 kolego cydejkom(znajome nazwisko,jezeli to jest twoje nazwisko)na ''MIEJSCA WARTE ODWIEDZENIA'' to chyba tam powinien byc ten wontek ,wiem ze były tam wstawione fotki i koledzy się troszke rozpisali.rawiamPozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=344316#522539 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.