Skocz do zawartości

Bunkry obok białej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Mieszkam w Białej Podlaskiej i niedaleko lotniska są bunkry hitlerowskie w całkiem niezłym stanie.. Wydaje mi się nawet a nawet jestem pewien że tam jeszcze nikt nie grzebał także polecam bo myślę, że naprawdę warto:) Gdybym miał jakiś sprzed to bym od razu wyruszył na poszukiwanie ale niestety.. Wszelkie pytania prosze zamieszczać w tym temacie
Napisano
co do grzebania to cie rozczaruje, i to pare ładnych lat temu tam łażono. tam był obóz jeniecki .Ale na forum ten temat był chyba ze 2 wiosny temu.
Napisano
wrzuć zdjęcia bunkrów, chętnie obejrzę i myślę, że nie tylko ja.Da się tam kopać czy raczej nie za bardzo, chodzi mi o to, czy dużo ludzi się tam kręci, czy są w okolicy jakieś zabudowania.
Napisano
Niestety nie posiadam zdjęć bunkrów jeśli posiadasz program google earth" To wpisz Biała Podlaska w wyszukiwarce i wyszukaj lotnisko(to nie będzie trudne:)) I klinki za zdjęcie na wschód od lotniska tam są dokładne. Dużo ludzi to sie tam nie kreci nie ma żadnych ścieżek wokoło a co do kopania to jak najbardziej można teren jest ok.
Napisano
kolego cydejkom(znajome nazwisko,jezeli to jest twoje nazwisko)na ''MIEJSCA WARTE ODWIEDZENIA'' to chyba tam powinien byc ten wontek ,wiem ze były tam wstawione fotki i koledzy się troszke rozpisali.rawiamPozd

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie