Kurt Napisano 17 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Witam szanownych forumowiczów, zakupiłem ostatnio powyższy bagnet i mam dwa pytania:1.jak skleić rękojeść gdyż jest pęknięta ??2.jak pozbyć się tej farby która przykrywa oryginalną??za wszelkie rady jak i pomoc będę wdzięczny do grobowej deski.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Rękojeść możesz skleić np Kropelką bądź podobnym produktem do tego, a farby powinieneś się pozbyć poprzez wygotowanie,a co to jest za farba bo za dobrze nie widać, olejnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 17 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Wygląda na olejną ale nie jestem do końca przekonany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 17 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2008 kawałek z farbą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Kup skansol zejdzie natychmiast. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Dzięki serdeczne :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.