kooch1 Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 witam kolegów. jak odróżnic duży żelazny przedmiot zalegający głęboko od innych mniejszych leżących płycej? w błąd wprowadzaja mnie tysiace łusek od mosina bo najpierw pokazuje na statyku jako fe, a jak odkopie troche ziemi to wychodzi kolor.nie chce przekopywac całego pobojowiska, niechce kopac łusek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor111 Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Kolego Kooch1 jezeli nie chcesz kopać łusek to twoja sprawapomyśl tylko że niemal identyczne wskazania dają guziki, odznaczenia, niektóre monetyStarzy indianie mawiali że najlepsza dyskryminacje ma łopata.....;-)pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kooch1 Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 hektor to na moja miejscówkę potrzebny jest płóg. niebędę rozorywał dobrze zachowanych okopów. to jest muzeum, kawałek historii. moim zdaniem to powinni zakazac exploracji okopów wojennych. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrand Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 W W5900 masz przecież jeszcze statyczną dyskryminację typu TR i radzę ją właśnie wypróbować. Pomocne może być także moje rozwiązanie MixMode, przy którym zmianę tonu dają obiekty płytsze a głebokie nie. PozdrawiamMrand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.