Gość Napisano 11 Lipiec 2002 Share Napisano 11 Lipiec 2002 W salonie firmowym Optimusa w Warszawie na ul. Wynalazek 4 można oglądać morską wersję enigmy" z 1944 r. Zostałą znaleziona w Polsce w 1947r. przez prywatną osobę. Nie ujawniona do 1997 r. Kupiona przez Optimusa i restaurowana na koszt firmy. Peter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipiec 2002 Share Napisano 11 Lipiec 2002 Kupowałem niedawno sprzęt w Optimusie w tym salonie i też zwróciłem uwagę na Enigmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 14 Lipiec 2002 Share Napisano 14 Lipiec 2002 !!! Super informacja. A ja pracuję w tym samym kompleksie biurowców Optimusa. Jeszcze dzisiaj znajdę z 5 minutek, żeby zobaczyć to cudeńko. Przy okazji: akurat dziś wieczorem zabieram się za oglądanie Enigmy". W weekend oglądałem Das Boot". Robi wrażenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Lipiec 2002 Share Napisano 14 Lipiec 2002 ROBIa moze bys cyknal jakies fotki i dal tez innym poogladac w galerii???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Lipiec 2002 Share Napisano 14 Lipiec 2002 Właśnie wysyłam do Bociana zdjęcia do galerii i krótki opis, sorry wszystkich za jakość zdjęć, ale dobrych cyfrówek jeszcze za darmo nie rozdają.Na sierpień/ wrzesień piszę artykuł o Enigmie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumburak Napisano 17 Lipiec 2002 Share Napisano 17 Lipiec 2002 A do jakiego pisma artykuł o Enigmie, a może do książki jeśli można wiedzieć? Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipiec 2002 Share Napisano 21 Lipiec 2002 Do wewnętrznego". Nakład .... 50 egz ((((((((((: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.