skumin Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 Witam Szanownych Mam pytanko o kopiejkę przedstawioną na zdjęciuJaki to nominał ( wydaje mi się że 2 kopiejki - ale nie mam pewności)I te literki pomiędzy kopytami konia św. Jerzego , Czyżby mennica Moskwa ?I na koniec mego listu, pytanko ile może być warta ta SZtukadzięki i pozdrawiam Skum Link to comment Share on other sites More sharing options...
skumin Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 1 - wsze zdjęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
skumin Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 Drugie Pozdrawiam Skum Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemik3 Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 EM - Jekaterinburg, Katarzyna II 1762-1796, 2 kopiejkipzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
skumin Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 Dzięki za podpowiedź (monetka nie moja ), nie zajmuje się monetkami , ale nie mogłem namieżyć w sieci Czyli nic szczególnego w numizmatyce? (oczywiśćie poza nieśmiertelną wartością historyczną)Dzięki i pozdrawiam Skum Link to comment Share on other sites More sharing options...
skumin Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 ale błąd oczywiście namierzyć już się poprawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.