emilwkpg Napisano 13 Kwiecień 2008 Autor Napisano 13 Kwiecień 2008 witam! chcial bym sie dowiedziec czy ta saperka to ...cos wartego uwagi i z jakiego okresu pochodzi.ktos chce mi ja sprzedac lecz niewiem czy warto.powiedzcie mi cos o niej :)
kowalinho Napisano 13 Kwiecień 2008 Napisano 13 Kwiecień 2008 Powojenna polska saperka - nie dam głowy czy harcerska, czy wojskowa, żadna rewelacja, ale do rekonstrukcji września się po przeróbkach nada :)
kubas Napisano 13 Kwiecień 2008 Napisano 13 Kwiecień 2008 Moja wrześniowa trochę inaczej wygląda i jest sygnowana na trzonku i metalu. Więc ta mi wygląda na coś powojennego ale zawsze mogę się mylić;)PZDR
kowalinho Napisano 13 Kwiecień 2008 Napisano 13 Kwiecień 2008 kubas - czytaj, co piszą poprzednicy ;-)
Pytanie
emilwkpg
witam! chcial bym sie dowiedziec czy ta saperka to ...cos wartego uwagi i z jakiego okresu pochodzi.ktos chce mi ja sprzedac lecz niewiem czy warto.powiedzcie mi cos o niej :)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.