sprat Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Koledzy guzik jest z białego materiału. Co to jest? Aluminium nie bo by tak rdzą nie obszedł. Z cyny?Podpowiedzcie z czego jest zrobiony. I czym go potraktować żeby nie zepsuć go bardziej niż czas i ziemia zepsuła?Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 I jeszcze rdzawa druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 14 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Nikt nie pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 z alu jest tylko ucho" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Wrzuciłem go do oliwy.Pomoże?POzdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Nie zaszkodzi. Do jakiej oliwy?Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 A to jest dobre pytanie :)Jakiejś jadalnej. W kuchni stała.A do jakiej najlepiej?To przełożę :)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Najlepiej do oliwy z oliwek i to dobrej jakościowo.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 O widzisz. A ja sprawdziłem w kuchni. Zalałem go oliwą z rzepaku.A tak w ogóle do długo go potrzymać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Na początek tydzień, przemyć i zobaczyć. Jak by co to nawet kilka miesięcy.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Dzięki Cyrograf za podpowiedź.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.Leibstandarte Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 to guzik cynkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.