Mic112 Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Witam serdecznie wszystkich Mieszkam w okolicy Niemodlina i od jakiegoś czasu poszukuję osób na wspólne wypady w teren jeśli jest tu ktoś zainteresowany to proszę o kontakt mic4@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic112 Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2008 No cóż widzę że w mojej okolicy brakuje poszukiwaczy:)Trochę szkoda, ale trudno tym lepiej dla mnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Witam,czy to niedaleko od Modlina?Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Nie,- to rzut kamieniem.He he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteor1 Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 Jeśli propozycja nadal aktualna - możemy porozmawiać. Właśnie się rozglądam za jakimś towarzystwem. Wolałbym wprawdzie bliżej Kędzierzyna, ale jest autostrada, Niemodlin nie jest tak daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Mic, nie brakuje poszukiwaczy w twoim rejonie tylko wszyscy siedzą zakamuflowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Kolego napisz że masz zajefajną miejscówkę i potrzebujesz pomocy to od razu się odezwą:)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Lepiej pokaż gdzie jest ten kociol to przyjedziemy posprzątać po 20 estońskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bovver Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 SiemkaTeż jestem z Niemodlina i szukam kogoś na wykopki wprawdzie mam tylko jabla ale nim tez idzie szukac moje gg 7433780 mail bover210@o2.pl i telefon 660047751 jak ktoś ma ochote na wspólny wypadzik proszę pisac, mailowac, dzwonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Granat44 Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 A czy ktoś chodził po lasach w Lipnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radex_20 Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 Witam, ja też z Niemodlina, jeśli ktoś chce gdzieś skoczyć to pisać radek.r@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek000 Napisano 28 Sierpień 2016 Share Napisano 28 Sierpień 2016 Witam wszystkich z Niemodlina czy ktoś słyszał historię oczka wodnego kolo Magnuszowic kierunek Lewin po prawej stronie drogi za skrzyżowaniem .Krąży wiele plotek o zatopionym sprzęcie wojskowym z czasów działań wojennych z starciami pod Mikolinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.