Skocz do zawartości

Chryszczata, Komańcza, Maguryczne i okolica na majowy weekend.

ja20

Rekomendowane odpowiedzi

Ja powiem tylko tyle - miejscowi" w pewnym miejscu zaatakowali, strzeżcie się, ja20 - żadne tłumaczenia już nikogo nie uratują, jeśli wieści się rozniosą. To tak na smaka przed długim weekendem w Bieszczadach, nie zniechęcam ale ostrzegam... :/

Akurat miejscowych się jakoś bardzo nie obawiam, co mi mogą zrobić?Pobić, będę się bronił, opony mi poprzebijają?Samochodu nie posiadam.Nie jestem jakimś kozakiem, ani nikt z moich znajomych, ale nie będę miał skrupułów, żeby saperką w ryj walić, jeśli będą silniejsi, to najwyżej dostaniemy, morda nie szklanka, a zęby da się powstawiać.Co do tytułu wątku, to wydaje mi się, że straż graniczna, czy leśna nie będzie jakoś specjalnie łapać, czy czekać na poszukiwaczy.Ewentualnie, więcej owych" może przyjechać.

A dlaczego ma być w terenie inaczej, skoro nawet na tym forum hasają bezkarnie bieszczadzkie bezmózgi. To co stało się faktem na jednej ze znanych górek, będzie niestety coraz częstszym zjawiskiem dokonywanym w większości przez miejscowa - z przykrością stwierdzam - hołotę spragniona łatwego zysku, zwłaszcza w dobie internetu. Nawet spokojny traci łagodność na widok pewnych zjawisk, nie mówiąc już o reakcji innych .....

pozdr.

pogoda na d.w.-Bieszczady -ma laæ http://www.meteogroup.pl/nc/pl/home/pogoda/pogoda_na_aawiecie/pogoda_lokalna/miasto/12690/lesko.html?cityID=12690 jednym s³owem dupa blada :):):) oj pójdzie okowita w ruch ! -mam umowe z ma³ymi hukami -ja pokazuje gdzie a oni z wykrywk± pod nadzorem -podobno ja piszcza³ki mam nie dostaæ od rêki heheheh -po¿yjemy zobaczymy :):):) -pozdro

pogoda na d.w.-Bieszczady -ma lać http://www.meteogroup.pl/...home/pogoda/pogoda_na_aawiecie/pogoda_lokalna/miasto/12690/lesko.html?cityID=12690 jednym słowem dupa blada :):):) oj pójdzie okowita w ruch ! -mam umowę z małymi hukami -ja pokazuje gdzie a oni z wykrywaczem pod nadzorem -podobno ja piszczałki mam nie dostać do ręki heheheh -pożyjemy zobaczymy :):):) -pozdro

Huku, nie twierdze że wszystkie prognozy kłamią :)

Tyle że ja kilka razy przejechałem się" na nich. A w przypadku mojego ostatniego kwietniowego pobytu w Bieszczadach prognozy zupełnie nie pokryły się z pogodą jaką tam miałem (na szczęście)

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie