Bielkówko Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Napisano 8 Kwiecień 2008 Cześć jestem tu nowy i mam pytanie dotyczące mojego pierwszego hełmu. Jak widać na zdjęciu jest pękniety w paru miejscach i nie wiem czym to załatać. Myślałem o szpachli bo tak czytałem na forum ale mówił mi pewien pan że lepiej bedzie jak go zaspawam bo szpachla może kiedyś sie skruszyć czy to prawda?
Bielkówko Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Napisano 8 Kwiecień 2008 przepraszam ale zdjęcie się nie załadowało bc może zły format miałem
Cyrograf15 Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 Spawać migomatem, punktowo. Na koniec szlifnąć i szpachla. Spawanie ściąga, dzięki temunic nie będzie odstawać.Wojtek
thomson Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 Daj se spokoj i z tym i tym. Helm straci styl i wartość historyczną. Zakonserwuj go i tyle.
dzieci3 Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Hełm już stracił wartość historyczną od tej farby,teraz już go można dokończyć tak jak radzi Cyrograf.Pzdr.
Bielkówko Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 kumpel mówi że był po piaskowaniu a ta farba to podkład którynałozył sam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.