Bielkówko Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Cześć jestem tu nowy i mam pytanie dotyczące mojego pierwszego hełmu. Jak widać na zdjęciu jest pękniety w paru miejscach i nie wiem czym to załatać. Myślałem o szpachli bo tak czytałem na forum ale mówił mi pewien pan że lepiej bedzie jak go zaspawam bo szpachla może kiedyś sie skruszyć czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielkówko Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2008 przepraszam ale zdjęcie się nie załadowało bc może zły format miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielkówko Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2008 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielkówko Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2008 a tu zdjęcie całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Spawać migomatem, punktowo. Na koniec szlifnąć i szpachla. Spawanie ściąga, dzięki temunic nie będzie odstawać.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Daj se spokoj i z tym i tym. Helm straci styl i wartość historyczną. Zakonserwuj go i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielkówko Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2008 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Hełm już stracił wartość historyczną od tej farby,teraz już go można dokończyć tak jak radzi Cyrograf.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielkówko Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2008 kumpel mówi że był po piaskowaniu a ta farba to podkład którynałozył sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Poopalaj go opalarką a farba zejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.